Ruim 40 Zeeuwindleden denken mee

Hoe kunnen we het energieverbruik van Goes samen duurzaam opwekken? Met die vraag gingen de ruim 40 Zeeuwindleden uit Goes aan de slag tijdens een speciale ledensessie. 

Na presentaties van Teus Baars (directeur Zeeuwind) en Tijmen Keesmaat (directeur Energiepark Goes), gingen de aanwezigen in groepjes uiteen om met het perfecte plaatje te creëren. Ook dachten ze na over onder welke randvoorwaarden zo'n energiepark gerealiseerd zou kunnen worden. Deze zijn genoteerd op onze uitgangspuntenlijst. Deze uitgangspuntenlijst nemen we overal mee naartoe en vullen we aan met de ideeën van de inwoners die we spreken.

Zelf aan de slag
Ook zelf aan de slag met Energiepark Goes? Heb je goede ideeën die we niet moeten vergeten? Download hier het werkblad waar je zelf je eigen scenario kunt creeëren. En laat ons vooral weten waar het energiepark aan moet voldoen!


Deel op: